Dostępne w naszej ofercie obozy tematyczne z roku na rok zyskują na popularności i są coraz częściej wybieranym rozwiązaniem przez rodziców. W ich skład wchodzą również obozy sportowe. Są one świetnym rozwiązaniem dla dzieci chcących aktywnie spędzić czas oraz rozwinąć swoje sportowe umiejętności. Organizowane przez nas wyjazdy pozwolą Twojemu dziecku na wypełnienie niezbędnej dawki ruchu. Uczestnictwo w proponowanych obozach sportowych zawsze spotyka się z dużym zadowoleniem dzieci. Oferowane wyjazdy sportowe dostępne są w kilku opcjach. Poniżej przedstawimy kilka najpopularniejszych możliwości tematycznych:

• Obozy ogólno-sportowe
  • Obozy z piłką ręczną.
  • I wiele innych…

Serdecznie zapraszamy do zaznajomienia się z pełną ofertą proponowanego obozu zimowego, w ofercie, którego znajdziesz gamę atrakcji dodatkowych, dzięki temu z pewnością odnajdziesz opcję, która będzie odpowiadała zainteresowaniom Twojego dziecka. Rozbudowany zakres tematyczny oraz korzystne promocje sprawiają, że nasze obozy sportowe cieszą się dużym zainteresowaniem.

Regulamin obozu (kliknij).

Formularz zgłoszeniowy: